Leuk de kat volgen

Ik werd vroeg wakker en zag deze kat achter in de struiken zitten,misschien was daar iets wat ik niet kon zien. Door zachtjes tikken op het raam krijg het mij ook in de gaten.

Het keek was schichtig richting het raam wat zal het gaan doen,vaak als ik bij het raam sta open ik het en begin dan op het af te lopen maar nu wilde ik weten wat ga je doen.

Nu is het omgedraaid volgens mij met het idee dan kan ik gelijk weg rennen,maar het raam hield ik nog steeds dicht en toch wilt het erg heen maar waar.

Hij sluip toch richting de schutting maar blijf het met de camera volgen want wil exact weten waar gaat hij uit de tuin verdwijnen.

Wordt even afgeleid door een witte vlinder op die roze onkruid stengels weet niet hoe die heten,maar waar is dit kat even zoeken.

O,kijk hij wilt via de zijkant eruit ik zie jou en jij ziet mij doe het dan want ik wil jou gedachte gang volgen en dan hoef ik mijn huis niet uit zolang je maar mijn tuin uitgaat.

Het kijkt niet naar mij maar ik tik toch zachtjes op het raam zodat het weet ik zie je hoor en fotograaf je.

Nee het gaat weer terug misschien denk het flikker toch op en kijk niet naar mij wil echt wel uit je tuin,maar door dat je kijk durf ik niet via deze kant.

Weer gaat het onder de struik zitten hopend dat ik vertrek bij het raam maar ik blijf ik hou wel vol hoor geef niet snel op🤣🤣🤣.

Nou dan zie ik het op de schutting staan en dan is het tuin uit en ik ga weer verder waar ik mee bezig was. In de ochtenden als Marco nog slaap series kijken die ik opgenomen heb,

Liefst Esther😘

Geplaatst op 5 september 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: