Tokyo

Lange tijd geleden dat ik sushi heb gegeten en vandaag dacht ik neem toch weer een keertje mee en wat heb ik genomen Tokyo. Wat zat er in vier Californië roll,dat is rijst met komkommer en surimi en avocado en gebakken uitjes erbovenop die heb ik al eerder geproefd.

Maar wat is dat met het groene spul erop denk dat het avocado nigiri is toen ik voor de sushi daily stond wilde ik weer iets anders proeven en dat ik het samen kan delen en het smaakte echt heerlijk de samenstelling is echt een streel over de tong.

Die andere is zalm nigiri dat is met rijst en een stukje zalm erbovenop en dan deed ik die gebakken uitjes er ook bij. Ik zal nooit meer in mijn leven zeggen dat ik geen sushi lust want ik ben er echt aan verslaafd geraakt. Er zijn nog zoveel dat ik wil proeven maar alles op zijn tijd,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 24 september 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: