Triple choc

Ben echt aan de ijsjes toer begonnen zie ik ijs in welke winkel maar ook en die ken ik niet dan wil ik het toch uitproberen en zo kwam ik aan deze triple choc. Natuurlijk heb ik die weer bij de Aldi gescoord.

Er zitten vier kleine bakjes in en vandaag heb ik ze geproefd er zitten kleine witte chocolade brokjes op. Het was echt heerlijk,nou vind ijs altijd lekker maar ik vond hem niet heel erg zoet. Marco deed er als gewoonlijk weer slagroom op.

Lekker klein en makkelijk voor één persoon ik zag natuurlijk meer lekkere ijsjes maar dat is voor de volgende keer.

Ze zitten dus in een doos vier stuks voor maar €1,99 en je heb nog drie andere smaken karamel,vanille-aardbei en dame blanche misschien gaan ik die andere ook uitproberen,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 27 september 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: