Bedankt postcodeloterij

Haal ik uit de brievenbus een envelop van postcodeloterij en voel dat het wat zwaar aan en ik scheurde hem gelijk open. Onze postcode was gevallen in augustus en omdat ik vier loten heb,krijg ik ook vier keer een prijs.

En wat heb ik gekregen vier cadeaubonnen ter waarde van €5,00 te besteden bij de Hema. Heb even de folder bekeken en ik wilde van die diepe borden hebben en misschien ga ik er morgen even langs heb toch vrij. Of een heleboel Hema rookworsten halen die zijn ook erg lekker.

Ik weet het nog niet maar het wordt al weer wat kouder dan wordt het weer stamppot tijd. Ga gewoon lekker struinen in de Hema tis wel jammer dat die van ons heel klein is.

Ik zal wel een foto neerzetten wat ik heb gehaald op mijn Instagram pagina,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 2 oktober 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: