Dynamite Roll

Voor ik weg ging hoorde ik dat er bij de sushi twee plus één gratis was dus toen wist ik wat wij gingen eten. Natuurlijk sushi waarom niet maar wat neem ik mee welke heb ik nog niet gehad. Vaak ligt er één op zijn kant dan zie je wat erin zit heel toevallig bij deze niet.

Dynamite Roll had ik als eerst in mijn handen wat zit er allemaal in. Spicy tonijn,surimi,komkommer,kruiden en mayo het zag heerlijk uit.

Thuis alles op tafel gezet en natuurlijk foto’s ervan genomen en nu er lekker van smullen vind hem door de reepjes komkommer lekker knapperig smaken en Marco bedacht om vier pistolets mee te nemen en met aioli de smaakt te neutraliseren ja,daar gooi ik wat dure woorden in mijn blog.

Eten en praten moet altijd even mijn verhalen kwijt hoe het was op het werk,dat vind ik zo fijn dat ik dat kan met mijn schat. Hoe we vanmorgen 400 petit croissants moesten bakken van een bestelling zo blij dat Mariëlle mij ermee hielp. Altijd heel veel schik samen gelukkig is zij weer terug op haar eigen stekkie,was echt teleurgesteld dat zij van de afdeling ging. Maar nu weer helemaal happy,hopelijk zij ook met mij🤣🤣🤣🤣.

Maar we hebben zo heerlijk gegeten vandaag maar er zijn er nog twee daar over in een volgende blog,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 7 oktober 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: