Crunch Tempura

Dit is de derde sushi die ik heb meegenomen en ik vond de twee uitsteken garnaaltjes en dacht die wil uitproberen. Wat zit hier allemaal in gepaneerde garnaal, komkommer,avocado,mayo,kruiden,crunch en sla.

Voor mij de eerste keer dat ik een garnaal eet wel van die gepelde kleine garnaaltjes gegeten dat was ook voor het eerst. Keek hoe Marco het deed het staartje eraf getrokken en daarna hap slik weg sushi en zo deed ik het ook.

Dit was voor mij de lekkerste sushi wat ik gegeten had want er zat in elk stukje een krokant stukje in.

I love sushi dat kan ik nu volmondig zeggen,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 10 oktober 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: