Garage ijskast-vriezer ontdooien

De zomer is voorbij en onze koelelementen hebben we niet meer nodig dus ik ben de ijskast-vriezer in de garage aan het ontdooien zodat we weer lekkere dingen kunnen inslaan. Vanmorgen half zeven alles eruit gehaald en het eten in de bijkeuken ijskast-vriezer gedaan.

Alles schoongemaakt de bakken heb te drogen geleegd bij de open haard nee,hij staat niet aan anders smelten de bakken.

Hopelijk ontdooit het snel,niet dat ik hem meteen moet inruimen maar dan kan ik al het gesmolten ijs opruimen en dan kan ik het in het vries gedeelte beter schoonmaken.

De buitenkant moet ik schoonmaken maar dat doe ik op het laatst maar de ijskast gedeelte is al gedaan,jammer genoeg kan ik het nog niet aanzetten.

Met de wintermaanden kunnen we wel weer lekkers in de vriezer stoppen,wij hebben de ijskast-vriezer in de garage altijd een half jaar winter en half jaar zomer en dan ben ik twee keer in het jaar alles aan het schoonmaken en inruimen,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 18 oktober 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: