90 jaar zou je zijn geworden

Lieve mama,

Al een tijdje dacht ik eraan maar vandaag was ik wel onrustig, maar ik wist niet waarom. Na een blik op mijn digi scherm zag ik; 19 oktober is mijn lieve moeder haar geboortedag.

Ik kon me geen lievere moeder wensen. Jij en ik weten, dat ik niet een makkelijkste dochter was; zoals vaak dwars liggen en heel altijd erg koppig. Ik weet dat ik dat niet van U heb, want U was juist heel zachtaardig en vond alles goed.

Mis U zo vreselijk en wil nog zoveel tegen U zeggen maar dat kan helaas niet meer. Het enige wat ik wel wil zeggen; “mama ik hou van U en ik draag U elke dag mee in mijn hart”.

Vaak werd ik boos op U en liep dan boos weg. U zei dan vaak; “nu doe je zo, maar als ik er straks niet meer ben, dan heb je spijt met hoe je doet en wat je nu zegt. Mama, je had gelijk !!! Eigenlijk wil ik U nog zoveel vragen en ik wil U nog zoveel knuffelen, maar nu kan ik het niet meer.

Gefeliciteerd mama,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 19 oktober 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: