Pita jalapeño kaas

Ik zag in het koelvak bij de Jumbo een actie van verschillende broodjes liggen Bapao,pita shoarma,rundvlees,hete kip,bapao rendang en pita jalapeño kaas en dacht ik neem van degene die ik niet ken twee mee om te proeven.

Het was 2 stuks voor €1,00 en de naam gaf mij een gevoel dit zal wel lekker smaken en vandaag heb ik hem gegeten even 45 seconde in de magnetron maar het heb het precies een minuut gedaan.

Het zakje erom was helemaal bol dus voor mij is het klaar uit de verpakking gehaald en zeg zelf ziet het er niet lekker uit.

Nu de eerste hap jammer aan de buitenrand proef je alleen brood dat zo’n broodje niet helemaal gevuld zit vind ik een minpunt (nou is dat bij alle bapao en pita broodje)ik hou van lekker gevuld maar de twee de hap proefterrein je de kaas en een milde jalapeño peper,ik hou van heel pittig maar voor de prijs is hij erg lekker.

Volgende keer een andere smaak,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 19 oktober 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: