Mojito

Ik zag dit pak met ijs al heel vaak bij Aldi en afgelopen zaterdag heb mijn stoute schoenen aangehad en heb ze gekocht. Ik wilde toch weten hoe ze smaakte of er werkelijk een alcoholpercentage in zat.

Want ik denk dat het doordat het bevroren is vervlogen het staat ook op de verpakking 6% alcohol en het is voor 18+.

Het is niet echt weer om ijs te eten maar ik wil er toch een proberen dus het lijkt qua verpakking op calippo dus Esther heeft een genomen.

Zo ziet het er uit en hoe smaakt er komt een smaak van alcohol je te gemoed maar na de eerste hap proefde je geen alcohol meer en ik vond het heerlijk en ze hebben ook andere smaken gin tonic,caipirinha magic en Cuba libre niet dat ik het allemaal wil proeven.Prijs €1,99 voor vier stuks.

Ik moet wel eerlijk bekennen had het naar binnen geschrokt en voelde hem wel even in mij hoofd aankomen. Volgende keer wat rustiger eten heb er nog drie te gaan als Marco er niet één wil proeven,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 20 oktober 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: