Vega Favorieten

Elke postcodeloterij lid ontvangt deze maand hun cadeaukaart om bij de AH te besteden aan de Vega Favorieten je heb van die inspiratie dozen die voor €12,50 te koop met 7 veganistische producten erin.

Een receptenboekje met 12 verschillend recepten zien er wel heerlijk even kijken of ik er één lekker vind.

Het leuke van deze recepten zijn is dat er klanten komen met het recept in hun hand en alle ingrediënten dan zo op zoeken. Jaren geleden kwam een klant bij de broodafdeling en die kon iets niet vinden en ik zo behulpzaam als ik ben kwam gelijk in actie. Einde van liedje was ik die hele lijst aan het zoeken voor hem.

Deze vind ik ook heel lekker echt een wintermaaltijd wie weet wat ik ga doen met mijn kaart.

En als extra verrassing een spaghettimeter erbij gekregen handig tegen verspilling.

Marco zei gelijk;”wat moet je er mee”. Ik;”dat is echt handig weet je hoeveel spaghetti je moet hebben voor twee personen”. Marco;”hoe werkt het dan”. Ik;”elk gat is voor hoeveel personen”. Marco kijkt mij aan en zegt;”wanneer zou je die dan gebruiken”. Ik;”weet ik niet,maar we hebben het gratis erbij gekregen”. Marco;”oké,leuk” en stil kijkt hij verder tv.

Kaart is geldig tot 21 november hoop dat ik het niet vergeet,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 4 november 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: