Salade gemaakt

Zelf samengestelde salade

Ik heb af en toe zin in een salade en zo heb ik een zak met rucola sla gehaald en die heb ik fijn geknipt en daarna heb ik een gekookte ei in plakjes gesneden en daarna fijn gesneden. Ondertussen had ik champignons gesneden en even gebakken met wat peper en zout. Een klein blikje mais erbij en een yoghurt saladedressing er door gedaan. En een half bakje snoeptomaatjes door twee gesneden erbij.

Met mijn salade eet ik een pizza peperoni eigenlijk is het de helft en dat eet ik uit mijn pokebowl ik zei al die mijn favoriet servies is geworden

Eet smakelijk 🍽,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 9 november 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: