Weer een keer

We vonden het toch wel makkelijk om de gazeuse flessen door AH online thuis bezorgt te laten worden dus had even gekeken of ze genoeg in voorraad hadden en nadat ik mijn bestelling had geplaatst en de dag aangegeven te hebben (9 november)zag ik dat het aantal flessen gelukkig voorradig was.

Chocomelk voor de koude dagen even lekker opwarmen in de magnetron en heerlijk genieten. Gazeuse is voor manlief hopelijk kunnen we er lang mee doen😂😂😂. En de knakworsten voor een keer bij een filmavondje.

En de Milka chocolade repen is even een verwennerij ook heerlijk voor bij een filmavondje.

En behalve de gazeuse waren de chocolade vier voor €3,00 en we vinden deze echt lekker dus wij kunnen weer heerlijk genieten. Nooit gedacht dat ik hier aan zou beginnen maar al het tillen van al die flessen en dan neem ik nooit zoveel maar wel 12 tot 15 flessen per twee weken. Vaak hebben ze het in Bodegraven de AH winkel niet voorradig.

We gaan voor de gazeuse vaker online bestellen,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 10 november 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: