Ben&Jerry Cookie Dough

Ik zei tegen Marco;”heb trek in die Ben&Jerry ijs”, maar ik neem het wel een andere keer. Toch maar wel genomen wel een werk om het uitgeschept te krijgen. Maar na veel bloed,zweet en tranen heb ik toch een schaaltje vol😂😂😂😂

Hoe ziet het eruit deze karamel met cookie swirl cookie dough& chocolatery chunks dus dan heb ik hier een foto van.

Wat ben ik dom geweest heb ik zo veel werk gedaan ervoor vergeet ik er een foto van te maken maar kan je zeggen ondanks het vegan is was hij zo lekker Marco ook twee hapjes genomen maar volgende keer de andere bak van Ben&Jerry.

Nou Hanneke je kan nu zien welke smaak ik heb aangebroken,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 15 november 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: