Moeders amaryllis

Ik wilde iets moois kopen voor mijn moeders verjaardag en af gelopen weekend zag ik deze amaryllis bij de Jumbo en dacht die wil ik kopen. Welke kleur zou ik nemen ze hebben wit,rood of roze,heb een rode genomen.

Het was nog in de knop en hopelijk gaat hij snel op. Heb hem bij het raam geplaatst wel volop in het licht en benieuwd hoe mooi het wordt.

Ik vind het zulke mooie planten vooral als ze uit komen maar ik heb geduld moet nog ergens een bol van vier jaar geleden hebben als ik er tijd voor heb ga ik die zoeken of manlief moet hem in de GFT bak hebben gegooid.

Maar laat de vordering van mijn moeders amaryllis ieder keer hier zien,

Liefst Esther šŸ˜˜

Geplaatst op 16 november 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: