Gewonnen prijs

Zoals ik ooit eerder heb verteld via de PostNL app zie ik wat ik binnen krijg. Toen ik een envelop zag met postcodeloterij dacht ik wat heb ik nou weer gewonnen. Had mijn jas nog niet uitgedaan,maar scheurde de envelop meteen open. Las het wat vluchtig en schoof hem naar mijn lieve partner toe,die las hem ook en zei:”laten we het gelijk activeren en kijken”. Zo gezegd,zo gedaan.

We hebben voor twee jaar Videoland gewonnen wat een superprijs lekker in de wintermaanden films kijken.

Zet de popcorn maar alvast klaar schat. Meteen een film uitgezocht en gekeken en welke was het.

The man with the Iron heart was een super mooie film we houden beide van oorlogsfilms. Het gaat over een Tsjechische verzetsgroep die twee jonge rekruten naar Praag stuurt met de missie de wrede nazileider Reinhard Heydrich te vermoorden. Ik zat echt op het puntje van de bank want hoe ze de helpers neerschieten echt zo wreed om dit te zien. We hebben veel oorlogsfilms gezien,maar deze nog nooit.

Zullen nog met veel plezier genieten van ons gewonnen prijs,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 4 december 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: