Kerstavond

Onverwachts krijgen we toch visite misschien kunnen jullie het raden wie er komt,geef een hint het is een lieve dame. En ik heb vanmorgen al boodschappen gedaan wat was het al druk bij de slager Rietveld gelukkig hoef ik daar niet te zijn anders was ik nummer 13 denk ik. En bij VOF Bussing bakkerij stond er ook al een rij en Marco dacht die kleuter gaat vroeg de deur uit omdat ze anders een spelletje speelt en de tijd vergeet.

Nee,hoor om niet in de drukte te winkel en alles nog op voorraad zal zijn. Bij de AH via mijn bonusbox twee artikelen gehaald waarbij twee halen één betalen was. Nieuwsgierig oké poffertjes en Hagen-Dazs ijs gehaald lekker als toetje. Daar had ik niet veel te halen.

Bij de Aldi was het ook al druk daar moest ik partybrood halen,melk&fruit en afbakbroodjes dus ook niet heel veel.

Bij de Jumbo wilde we een vlaai en kies&mix tapas en ons ontbijtje en ons vleesbeleg. We hadden een simpele kerst lekkere hapjes en vanavond beginnen we ermee. Stokbrood in de oven en patés,filet américaine en brie en salades laten we heerlijk genieten.

De foto’s zijn te bewonderen op mijn Facebook pagina Motherdairy dat kan je onder het vergrootglas op je eigen Facebook vinden. Het lukt mij niet om ze samen te voegen dan maar op een apart bericht.

https://www.facebook.com/Mijnstory/

Fijne kerstavond,

Liefst Esther😘

Geplaatst op 25 december 2021, in verhalen. Markeer de permalink als favoriet. 1 reactie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: