Tony’s gebakskraam

In 2020 was de eerste keer dat ik bij Tony’s gebakskraam oliebollen ging halen voor oud&nieuw dacht daar moet ik vroeg bij zijn. Als het zo als in de grote stad gaat dat de rijen drie dubbel dik is dan wil ik niet heel lang in de rij gaan staan.

Maar niks was daar van waar want rond acht uur stond ik voor de kraam geen andere klanten te bekennen dus ik had al vroeg mijn zes oliebollen en twee appelbeignets en ik moet zeggen lekker dat ze waren. Daarom dacht aankomend oud & nieuw hoef ik niet vroeg te gaan staan.

Dit jaar had ik pech werd ziek kreeg de griep dus dan moet manlief vertellen was het druk bij Tony’s gebakskraam of niet rond de klok van tien uur. Wel druk maar nog steeds niet zo druk als in de grote stad waar je soms uren in de rij staat om een paar lekkere oliebollen.

Nou Tony ze waren weer heerlijk hopelijk kan ik ze zelf komen halen, wens jou en je personeel een gelukkig nieuwjaar tot eind van het jaar,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 4 januari 2022, in verhalen en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: