Piep in huis

Afgelopen maandag was ik net beneden dat ik een gepiep hoorde,waar kwam dat nou weer vandaan. In de keuken hoorde ik het duidelijker dus hier ergens moest er iets aan het piepen zijn maar wat is het. Na een tijdje werd ik er gek van heb mijn manlief wakker gemaakt voor versterking.

Hij kwam halfslaperig beneden ook hij liep gelijk de keuken, “het is volgens mij de cv ketel” :zei die. Ik naast de cv ketel staan,”nee,het is iets anders”:antwoordde ik. Manlief heel het internet afgestruind wat kan het zijn,misschien moet die reset knop op de cv-ketel proberen eigenlijk deed ik het al automatisch want hij riep iets over een storing.

Nee,dat was het niet dan maar een keukentrap erbij gepakt ja,hoor we hebben de boosdoener het is onze rookmelder maar sorry schat na mijn werk haal ik die batterij eruit. Vervelend dat Marco thuis is met om de haverklap een piep geluid in huis,maar toen ik thuis kwam gelijk de kap van rookmelder eraf gehaald batterij eruit gehaald maar nog blijft het piepen wat is dit dan.

Frans een elektricien gebeld blijkt dat het nog een paar piepen geeft voor het volledig stopt en warempel het is waar nu een batterij kopen,wat zijn die krengen duur zeg via een website van batterijservice.nl hebben we voor een goede deal drie batterijen gescoord en die komen van de week binnen.

Dan kan ik van het weekend alles weer op zijn plaats monteren je ziet het hè ik ben de techneut in huis,Marco is de babbelaar zo zijn ons taken verdeeld in huis. Hopelijk gaan die andere twee rookmelder niet voor problemen zorgen,maar we zijn voorbereid op wat er kannen gaat komen,

Liefst Esther 😘

Geplaatst op 7 januari 2022, in verhalen en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: