Niets is zo veranderlijk als het weer

Toen ik naar bed ging maandagavond was er een dikke mist en ik dacht nog wordt morgenochtend turen als ik naar mijn werk moet. Toen ik om half vier onder de douche vandaan kwam was de hemel helder verlicht gelukkig dacht ik geen mist.

Het was wel heel erg koud dat vind ik iedere dag meer en meer worden. Maar het weer kan heel verraderlijk zijn want woensdagochtend vond ik het helder eruit zien maar toen ik de N11 op wilde werd het zo donker dat ik dacht rij ik door een donkere tunnel ofzo.

Ik had steeds minder zicht en alleen op opritten en afritten zie wat lantaarns schijnen maar niet fel en ik dacht nou moet je echt gaan focussen op de belijning Esther want je ziet geen hand voor ogen,ging ook gelijk wat vaart minderen want niet iedereen heeft zijn mistlichten aan.

Maar de hele dag hing de mist in de lucht op de terugweg was het ook nog mistig was heel blij dat ik eindelijk thuis was. Hopelijk trek de mist donderdagochtend wel weg anders moet ik net als gisteren turen op de weg.

Nou donderdagochtend nog steeds mistig alleen leek het nu erger te zijn dan woensdagochtend want ik dacht dat ik mijn afslag had gemist,maar ineens het bord met Zwammerdam erop maar nog dacht ik,ik ben verkeerd afgeslagen maar toen zag ik toch een herkenningspunt en toen bleek ik toch goed te zitten.

Laatste dagje werken en dan genieten van mijn weekend,

Liefst Esther šŸ˜˜

Fotoā€™s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Geplaatst op 14 januari 2022, in verhalen en getagd als , , . Markeer de permalink als favoriet. Een reactie plaatsen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: