Zondag hot potten

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb een uitnodiging gekregen van mijn schoonzus en natuurlijk van mijn broer. Ik ga zondag rond drie uur daar heen om te eten we gaan thuis hot potten heb het nooit gedaan maar het zal gezellig worden.Dan maak ik ook kennis met mijn neefje zijn vriendin ik zal mij proberen te gedragen maar kan niks beloven mensen eenmaal een gek altijd een gek toch en ik verander mij niet voor niemand.

Ik had dinsdag in Utrecht van die kokos ballen gekocht heb er al twee gegeten één was met oreo en de ander met gember het smaakte niet vies maar gember met kokos moest ik wel even aan wennen.Toen was het tijd om te gaan en weet je dat gechat dat maakt het ook moeilijk om afscheid te nemen van degene waar je mij chat maar ik was bijna laat uit huis gegaan. Om vier uur kwam ik eraan en ik oké kon de auto wel bij de deur parkeren want het was best druk in de straat.

De tafel was al mooi gedekt en wat zag het gezellig uit ze hebben echt hun best gedaan en de bouillon was al aan het koken op de gasfornuis en die werd naar de tafel gebracht ik heb geen foto genomen van wat ik in mijn kom had gedaan maar het was in ieder geval wel zo dat er zoveel lekkere dingen waren garnalen,zalm,kip groenten en die deed we in een zeefje en je deed het in de bouillon en dan wachten tot het naar boven kwam drijven.En de andere was ook een bouillon maar met kokosmelk erin dat geeft dan weer een ander twist.

Mijn neefje ging voor iedereen alles er in gooien en we konden alles eruit scheppen.Met ons schepnetje ik ga ook zoiets in huis halen maar dan een kleintje als die hebben want ik vond het heerlijk. Het was supergezellig en ik heb zo genoten om daar te zijn en ik mis dat om mensen om mij heen te hebben om tijdens het eten lekker te kletsen en dan nog te genieten van het eten.

Later kregen we nog een chocolade ijsje van mijn neefje ik ben echt verwend gisteren maar ik wil mijn broer,schoonzus,mijn neefje en zijn vriendin bedanken voor de gezellige tijd samen want dit is mijn familie waar ik ontzettend veel van hou.

Ik reed rond elf uur naar huis en thuis aangekomen moest de gezelligheid even tot mij verwerken en heb ik gezellig nog gechat met mijn buitenlandse vrienden en uiteindelijk lag ik om vijf in de ochtend in mijn bed gelukkig heb ik vakantie dus kan ik morgen uitslapen welterusten allemaal,

Liefst Esther 😘