Sinterpieterklaas spel is afgelopen

geplaatst in: verhalen | 2

Op dinsdag 5 december in de avond wordt de winnaar bekend gemaakt ik wil Melodyk heel hartelijk bedanken voor alle raadsels en puzzels die zij weer mooi in elkaar gemaakt. Ik heb er weer ontzettend van genoten elk jaar kijk ik er ook naar uit vooral als ik een schoentje heb gekozen en daarna is het nog even wachten op het eerste spel.

Gelukkig moet ik altijd vroeg op staan en dan scroll ik meteen naar Sinterpieterklaas blog om te zien wat er moet gebeuren en als ik dan het antwoord heb door gemaild dan ben ik zo benieuwd wat voor reactie ik terug krijg vaak zie ik het in mijn pauze want de broodjes bakken niet vanzelf en dan zie ik de reactie zo mooi en leuk aan elkaar gerijmd vind het zo knap dat zij dat zo kan.

MelodyK dit was het laatste die we moesten oplossen en ik kan je zeggen het was een hele moeilijke maar mijn antwoord is verstuurd.

Dat wordt weer een jaar op het spel wachten maar het is het wel waard nogmaals Melodyk bedankt voor die tien dagen gezelligheid ook al is het in Blogland ik geniet er erg van dank je welšŸ˜˜,

Liefst EstheršŸ˜˜

2 reacties

  • ellymay47

   Hoi,

   Geen dank jij mag ook eens in het zonnetje gezet worden voor al het
   werk wat je verzet om het spel zo spannend mogelijk te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *