Sintpieterklaas spel 2023

geplaatst in: verhalen | 4

Elk jaar wordt er in Blogland een Sinterklaas spel georganiseerd door MelodijK en dan moeten er rebussen,kruiswoordpuzzels en nog meer puzzels op gelost worden en we starten op 26 november en eindigen 10 dagen later.De eerste keer kwam ik dit tegen midden in het spel en ik weet nog wel dat ik de Poedelprijs binnen had gesleept had natuurlijk weinig punten en door mee te doen werd ik heel enthousiast dus elk jaar wachtte ik tot je je schoen mocht gaan zetten denk dat ik drie jaar meedoe.

Ik weet nog dat ik s’morgens vroeg voor ik naar het werk ging de oplossing ingestuurd wilde hebben soms was het wat moeilijker dan deed ik het na mijn werk één keer vroeg ik Marco mij te willen helpen het was echt te leuk om hier aan mee te doen en MelodyK verzet best veel werk er aan maar ik dacht laat ik mijn lezers die niet op Blogland zitten ook weten wat er zoals gebeurd.

Ik ben heel benieuwd wat voor rebussen en puzzels we dit jaar gaan krijgen ben je als volger van mijn blog nieuwsgierig dan kan je op de link klikken en bij MelodyK haar blog een kijkje nemen.Dit jaar was zo vroeg wakker terwijl ik zo laat naar bed ging maar rebus op gelost en toch maar weer mijn bed ingestapt maar het antwoord heb ik verstuurd hopelijk heb ik mijn eerste tien punten binnen.

Als jullie mijn volgers deze blog lezen zitten wij op de helft van het spel maar denken jullie ga toch ook proberen om het op te lossen doe jullie best zou ik zeggen maar voor nu wens ik iedereen welterusten ga mijn ogen weer laten zakken,

Liefst Esther 😘

Share this content:

4 reacties

 1. Melodyk

  🙂 Zo leuk om bloggers die ik nog niet kende via dit spel te ontmoeten alweer een aantal jaren geleden en afgelopen mei dan ook in het echt, zo leuk!!

  En ja natuurlijk ben ik er ook trots op zo’n trouwe deelnemer als jij elk jaar weer te mogen verwelkomen en dan te merken hoeveel plezier jij er aan beleeft.

  Ik hoop dat we dit nog vele jaren samen mogen ervaren.

  Lieve groeten, Melody

  • ellymay47

   Hoi,

   Vond het ook heel leuk om mee te
   gaan toen naar Artis en de andere
   in levende lijve te zien dan heb
   je er ook een gezicht bij.

 2. Melodyk

  ps,,,even opgezocht…. je kwam voor het eerst ‘binnenwippen’ bij Sinterklaas op 30 november 2020, toen je antwoord gaf op spel nr. 5
  Dus deze editie -2023- is jouw 4e 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *