SensoPro training 17 sept

geplaatst in: verhalen | 0

Dit is de eerste keer dat ik in de ochtend naar de sportschool ben gegaan door de weeks dat komt omdat ik vakantie heb dat scheelt hoef ik vanmiddag niet de deur uit kan ik lekker relaxt mijn eten klaar maken heb wat op de dinsdagmarkt gekocht met zalm die ook in de airfryer ken.Maar ik kwam er aan en het was vijf of tien voor negen en Reinier komt uit de Spaces ruimte dat heet het en hij keek op zijn horloge en zei:”je bent laat gelukkig kon ik daar of zo”,ik antwoordde:” nee hoor ik train om negen uur”. En toen begon hij te lachen ik bedankte hem voor de aantal volgers ik erbij heb gekregen en hij vond het zo grappig.

Ik zei alleen :”misschien krijg ik er meer als ik morgen het filmpje erop zet met Jesse”. Wow ga ik ze nou laten concurreren nee doe ik niet ben niet altijd de bitch.Maar ik installeerde mijn camera en zocht uit wat ik wilde gaan doen.Fysio wordt het en dan ga ik naar het blokje armen en daar staan heel veel blokjes maar ik wil alleen die tien minuten doen dan heb ik drie onderdelen gehad.

Het eerste was controle over de schouderbladen en ik had niet alleen de licht groene elastieken maar ook de donker blauwe en dan is het toch weer even moeilijk om mijn evenwicht te bewaren hoor.

En dan ga ik over naar blokje duwen en op zo’n apparaat kan je niks duwen wel aan de elastieken trekken maar hier ging je oefeningen doen dat je een squat maakte terwijl je het elastiek vast heb maar dan rek je de elastiek naar links,rechts,boven en beneden maar ondanks het geen zware oefeningen zijn merk ik wel dat je best uitgeput raakt maar ook begint te zweten.

De laatste is trekken zoals ik aangaf hierboven hetbis oefeningen met heel veel rekken en bij deze merk ik dat evenwicht heel belangrijk is maar ik heb het gedaan volgende week doe ik het weer in de avond maar mensen fijne dag gewenst,

Liefst Esther😘