Zwemles 3 oktober.

geplaatst in: verhalen | 0

Vorige week heb ik niet gezwommen maar ik kwam Farid en zijn vrouw op de parkeerplaats tegen en we liepen samen naar binnen toe en zoals altijd gaf mijn kaart weer eens rood aan dus dat betekent betaaldag dus dat deed ik en kon door het poortje heen.

Ik kleedde mij om en was ruim op tijd Glenn dacht dat ik te laat kwam maar toen moesten we nog wachten tot de groep voor ons klaar was. We stonden nog te praten en toen konden we naar binnen toe Joey was er al en vinkte iedereen af en ik dook gelijk in het water het was niet koud maar ook niet warm wel aangenaam.

Ik zwom van kant naar kant en toen deed Joey zijn badjas uit wacht even dacht ik gaat hij nu het water in of ben ik nou gek geworden maar warempel hij dook er in en ik moest het natuurlijk vergelden dat ik een hele plens met water over mij heen kreeg.Hij liet Farie zien hoe hij de borstcrawl moest gaan doen.Maar het was echt grappig want we deden wedstrijdje en we bleven elkaar maar nat gooien maar het was echt super gezellig hoor.

Ik vertelde Joey wat wil je van mij dat je mij steeds moet hebben dat komt omdat ik er tegen kan en ik begrijp de andere zijn saai met mij is het altijd een feestje want ik ben de clown ,het feestvarken echt niet te geloven hè maak over al zoveel lol en ja ik ben eenmaal overal mij zelf. Maar ik wens iedereen een fijn weekend toe,

Liefst Esther 😘