Zwemles 10 oktober

geplaatst in: verhalen | 0

Ik was weer een druk bezig en dan moet je vliegen en doen om op tijd bij zwemmen te zijn maar gelukkig ik heb het gered. Kom ik er achter heb geen muntje voor een kluisje en gelukkig kon ik er één lenen van Farie en zijn vrouw.

Deed mijn tas erin had ik er eentje waar je je bandje niet kon vastmaken dus een andere kluis genomen en nu naar binnen toe.Joey en Dominiek waren er Dominiek begeleid ook de andere groep.

Ik vroeg;”kunnen we duiken door het gat”. En Joey schreeuwde:”doe het maar”. Ik probeerde het maar de afstand leek mij te ver maar ik redde het niet bleek het voor Diploma B te zijn.Farie lukte het en toen ben ik vier keer gaan duiken en dan schoolslag maar wat is Joey een pestkop met water spatten en dan weer zijn been door het gat maar het is echt wel leuk maar je ziet de andere dames kijken als we aan het kibbelen zijn

Deed ook nog wedstrijdje met Farie maar was te diep in het water om borstcrawl te doen maar het was een top les volgende week komt er een dame van de andere groep bij ons zwemmen twee andere dames doken wel de hele tijd door het gat het was hun eerste keer dat ze het deden.

Maar wat vloog de tijd zeg aankleden en naar huis en mijn bed in dacht ik maar had nog wat honger dus nam een tosti daarna lekker mijn bed in gegaan morgen laatste dag werken en dan weekend,

Liefst Esther 😘