Zwemles 17 oktober

geplaatst in: verhalen | 0

Ik kwam aan zag de auto van Farie niet dus ik wist die waren er niet en dat meisje Zeda was er en die jongeman die geen Nederlands of Engels spreekt dus dan was eigenlijk twee instructeurs overbodig maar ik was een paar keer door het gat gedoken en lang onder water zwemmen ging nu ook veel beter.

Ik moest het borstcrawl doen en vroeg aan Joey op de plek te staan van de afstand van het A diploma en ik redde dat ik ben zo trots op mezelf en toen zei Joey;”als je dit haalt kan je ook het B diploma gat redden”……dus hij verschoof het gaat naar 6 meter.Het gat voor A diploma staat op 3 meter en dat haal ik nu met gemak.

Dus ik dook zo diep mogelijk en ik zwem met ogen open naar het gat en ja,hoor ik ben er door ik was zo blij en probeerde het daarna nog een keer het lukte maar ik kreeg water in mijn neus dus ik dacht dat ik stikte ik moet nu echt leren om uit te blazen door mijn neus anders zal ik dit blijven houden.

Volgende week er meer op oefenen om mijn adem langer in te houden maar ook heb ik gezwommen door het zonder van de kant af te duiken en dat ging ook heel goed en ik moet wel heel goed mijn best blijven doen want misschien kan ik mijn diploma al gaan halen maar wil ik dat wel 🤔🤔🤔. Vind het gezelschap zo leuk maar je weet het nooit,

Liefst Esther😘