Alweer een jaartje ouderšŸ„³šŸ„³

geplaatst in: verhalen | 0

Wat gaat de tijd snel vandaag ben ik jarig en het mooiste cadeau heb ik al een paar dagen binnen en dat is natuurlijk mijn kerstboom die ik zelf heb mogen versieren geen slingers in het huis,en misschien een klein gebakje een toetje mag ook tegenwoordig hoor.

55 jaar ben ik geworden precies vandaag een hele mijlpaal zeg laatste zei mij Bessie:”deze leeftijd kan je niet draaien het is en blijft 55″.Dat klopt met 54 kon je nog 45 er van maken en hoe ouder je wordt het draaien kan pas weer op je 60ste dan ben je omgekeerd 6 en zou hadden we het er over echt de leeftijd van een kleuteršŸ¤£šŸ¤£šŸ¤£. We hadden het ook over de leeftijd 61 als je omdraaid dan ben je 16 en dan begin ik weer te puberen en dan zei ik:”kan je straks wennen als Robin die leeftijd krijgt”. We begonnen er om te lachen daar moest ze nog niet aandenken ben blij dat ik het niet meer mee of te maken.

Van de Jumbo mag ik op mijn pas gratis stroopwafels halen voor mijn verjaardag is even iets anders dan gebak is ook wel lekker maar een stroopwafel gaat er ook wel in hoor.

Heb al van collega Ingrid een mooie bos bloemen gehad voelde mij al een beetje jarig we gaan er zeker weten een ongelooflijk dag van maken.

Dankjewel IngridšŸ˜˜

Ik kan alleen nog tegen mezelf zeggen,

Van harte gefeliciteerd,

Liefst Esther šŸ˜˜

Hoop dat het nu lukt.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *