Benieuwd❓❓

geplaatst in: verhalen | 1

Begin dit jaar was er een dame in de straat met een camera en maakte foto’s van het huis naast ons. Marco vertelde mij dat zal wel van een makelaarskantoor zijn omdat het huis in de verkoop komt,even opgezocht maar er was niks te zien.

Aantal weken werd er een bord in de voortuin gezet maar binnen tien minuten door de oude bewoners eruit gehaald. Weken op het internet gestruind zagen dat het daadwerkelijk werd verkocht en we zagen zoveel aantal kijkers en uiteindelijk zagen we dat het verkoop onder voorbehoud was dus ik werd steeds nieuwsgieriger en nieuwsgieriger wanneer komen er nieuwe bewoners,en wat zijn het,jong of oud.

Nu waren de oude bewoners in de weekenden steeds bezig hun spullen te verhuizen en dan gaat het wel dichterbij komen want wanneer gebeurd het nou echt. Vrijdag de laatste dag van de maand April werden er door een grote vrachtwagen spullen voor de deur geplaatst.

Marco even wat foto’s voor mij omdat ik mij zo beroerd voel en gelijk kon hij een zelftest halen dat ik aangeraden werd door de huisarts omdat ik zo’n keelpijn en hoofdpijn heb in verband met corona (maar daar volgt nog een blog over).

Dan zien we op camera dat de oude bewoonster en een jong stel hier naast naar binnen gaan zullen dat de nieuwe bewoners worden heel nieuwsgierig.

Na een half uur rijden ze met twee auto’s weg Marco zei:”die gaan naar de notaris voor de overdracht”. Na een half uur komen de nieuwe bewoners terug hebben we eindelijk nieuwe buren.

We wachten af voor misschien een kennismaking. Fijn weekend voor mij wordt het uitzieken.

Liefst Esther😘

  1. Maand mei | Esther'sdairy

    […] Het huis naast ons is eindelijk verkocht 1 mei zijn de nieuwe buren zijn meteen begonnen wat zij eraan wilde veranderen. Dat was ook een weekend met veel sluimer wolken en uiteindelijk brak de zon door. De hele blog is te lezen op: Benieuwd❓❓ […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *