Bloedprikken🩸🩸

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag 6 februari moet ik bloedprikken en mijn urine inleveren voor halfjaar controle van mijn bloeddruk en cholesterol en dat is in jaren de eerste keer dat ik hier naartoe ga alleen Marco was mijn backup die mij uitlegde en steunde omdat altijd alles langs mij heen gaat (vooral niet vergeten gehoorapparaat in te doen).Heb gevraagd om het op te mogen nemen dan kan ik iemand vragen het goed te formuleren voor mij.

Maar ik ben bijtijds naar bed gegaan en ben rond zes wakker meteen in mijn potje geplast straks die twee buisjes vullen om rond 08:25 bij het medisch centrum in Bodegraven in te leveren.

Maar kan nog een uurtje slapen dat ga nog even doen.Nog even rusten en dan douchen en aankleden ik heb al een hele planning gemaakt hoe ik mijn dag indeel.Ga dan langs een vriend Arif die heeft een bedrijf in kunstgebitten en dan lekker wandelen in Woerden.

Was wel een moment dat ik het even moeilijk had achter mij staat die bank waar Marco zijn bloed moest afstaan exact op 28 oktober en de verpleegkundige zag dat ik tranen kreeg en vroeg of het wel ging had haar het verteld en ging toen weg even mijn broodje gegeten.

Even weer genoten van mijn wandeling in Woerden hier wat foto’s.

En natuurlijk even langs de Lego winkel ook daar foto’s van gemaakt.

En dit vind een mooi winkeltje.

Hier kijkt Marco altijd naar volgens hem een sigarenwinkel die al heel lang in deze straat.

En in deze shoarmazaak hadden we onze eerste date leuke herinneringen aan beleeft vanaf Bodegraven daarna toe om een hapje te eten.

En daarna langs een binnenweg naar huis en voor het eerst op een smal weggetje gereden nooit eerder alleen gedaan best eng maar ik heb het overwonnen ben trots op mezelf.

Zo nu nieuwe herinneringen maken en bergen verzetten voel mij heel trots en ik weet zeker dat mijn schat van boven kijk en denk kleuter doet het toch wel weer,

Ik mis jou stem,je geur,je aai over mijn bol maar ik weet dat je heel diep in mijn hart zit we zijn voor altijd samen hou van jou🥰🥰,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *