Pokébowl borden👍

geplaatst in: verhalen | 1

Was ik donderdag aan het werk kwam de medewerkster van de proeverij naar mijn afdeling en vertelde dat zij recepten had voor mijn pokébowl. Wist niet eens dat die borden wat gekocht had bij de Hema met mijn postcodeloterij cadeaubonnen zo heette.

Kreeg wel vijf recepten maar ik heb mijn eigen bami erin gedaan ipv het recept maar mocht je toch iets willen maken hier is het recept 👇👇👇

Wie weet maak ik dit wel een keer ziet er heerlijk uit maar ik wil toch alvast een keer uit mijn pokebowl willen eten.

Vind hem zo makkelijk en beter dan een diep diner bord of een groot plat bord. Ik begin er echt verzot aan te raken dus dit wordt mijn favoriet bord zou niet meer anders willen. Denk dat ik er nog twee bij ga halen.

Fijne Avond,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *