Dank jullie wel Gita en Mariëlla 😘😘

geplaatst in: verhalen | 2

Twee weken geleden voelde voor mij heel beladen was heel blij om weer een normaal ritme te hebben,hadden de week daarvoor een heel zware week te verduren gehad,maar ook wel een dat liet zien hoe goed we op elkaar ingespeeld waren en de handen als één in elkaar geslagen hadden.
Iedereen die maakte die bewuste week lange uren,maar we wisten waar voor we het deden

Vrijdag 9 februari was er een overleg gepland en ik moest die dag werken tot twee uur en dan moesten we om zes uur weer aanwezig zijn op het werk,voor mij was het erg vervelend om eerst naar huis te rijden en dan weer terug te komen.
Gita een collegaatje van mij bood aan om bij haar te komen en dan kon ik mee eten en dan weer samen naar het werk begeven,dus ik vond het een fijn gevoel dat ik niet heen en weer hoefde te rijden en een ander Collegaatje Marie bood aan dat ik bij haar mocht overnachten zodat ik niet naar huis hoefde om de volgende dag weer vroeg naar mijn werk te gaan.
Dus toen ik vrij was ben ik naar Gita gereden wist wel waar ze woonde maar was nog nooit bij haar thuis geweest dus ik had wel van haar gehoord welk nummer ze woonde,maar ik ben zo doof als een kanarie dus was allang weer vergeten welk nummer ze had gezegd,dus ik stond voor de deur en dacht welk nummer was het ook alweer,nou kan je wel haar achternaam zoeken maar ik ben zo’n doos die niet eens weet hoe je haar achternaam schrijft en uitspreekt.
Gelukkig bestaat er mobiel en daarom belde ik haar op zodat ik toch toegang kreeg naar binnen,eenmaal binnen met de lift naar boven en daar stond ze al bij de deuropening te wachten,en kon ik binnen treden in haar woning,wat een gezellig huisje heeft ze en mooi ingericht,en zo kon ik ook vanuit haar huiskamer kijken naar het tuincentrum tegenover haar flat.
Samen een kop thee gedronken en zitten kletsen en toen rond een uurtje of vier vroeg ze mij of ik al wilde eten en zo kreeg ik een heerlijk bord bami met kip.IMG_0278
Gita de bami heeft heerlijk gesmaakt,heb zoals ik gewend ben ook nog wat sambal erbij gedaan en de lieverd heeft mij een flesje sambal meegegeven voor thuis,dank je wel Gita voor de gastvrijheid 😘
Uiteindelijk rond de klok van half zes zijn we vertrokken naar het werk en er was al aardig veel collega’s aanwezig,nou onze beide ASM’s hebben gesproken en ook de OM
Van onze regio en toen ze klaar waren hebben we met z’n alleen taart gegeten want hun waren blij met de hoeveel mensen we de klus hebben geklaard.
Nadat we klaar waren met onze taart besloten Marie en Ik naar haar huis te gaan en haar zoontje moest even wennen dat ik bij hun kwam logeren,maar toen ik vertelde dat we met de auto naar zijn huis reden vond het het geweldig,gelukkig woont Marie niet ver van Albert Heijn en waren we binnen no time bij haar thuis,wel even mijn doek gespannen op mijn voorruit omdat ze voorspelde dat er sneeuw en vorst kwam,en ik geen zin heb om mijn ruiten te krabben de volgende ochtend.
Boven aangekomen hebben we lekker een kop thee genomen en Robin heeft wat lekkers op tafel gezet voor ons,en de lieverd kwam met twee tekeningen aan voor mij die je bovenaan kan zien,dank je wel Robin 😘
Marie wil je al gaan slapen dan maak ik je bed alvast op,maar omdat ik niet zo heel vroeg op moest kon ik nog even wat langer opblijven,eerst maar even mij opfrissen en dan zitten we nog samen te kletsen over wat er besproken was op het werk en beide hebben onze mening erover gegeven en ja Emel ik mis Marco heel erg dus mocht ik met Buurman en Buurman gaan slapen.

Sorry maar buurman en buurman hebben geen kleding aan hoop niet dat het veel aanstoot geeft dat ik ze hier heb neergezet 😂😂.
Rond een uurtje of tien zijn we naar bed gegaan en ik had mijn hoofd nauwelijks
op de kussen neergezet of ik was al vertrokken naar dromenland.
De volgende ochtend om vier liep mijn wekker af en gelijk opgestaan gelukkig wist
ik nog dat ik niet bij mij zelf thuis was en gelijk onder de douche gedoken,en terwijl
ik aan het douchen was,is Marie ook wakker geworden ik wilde haar niet wakker
maken maar ze hoorde mij  wekker afgaan,thee gezet en brood gemaakt en rond de klok van bijna kwart over vijf afscheid genomen en Marie bedank dat ik bij haar mocht logeren,Dank je wel Marie voor je gastvrijheid 😘
Toen ik om 2 uur klaar was,reed ik weer zoals gewoonlijk naar mijn eigen mannetje toe,heb hem wel heel erg gemist maar vond het ook wel heel erg spannend om na 4 jaar weer een keer in mijn hometown geslapen te hebben……..
2018-01-14-10-37-26.jpg

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *