De beste wensen❤️❤️❤️

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag laatste dag werken en die begon echt leuk,werd ik gebeld door mijn collega Ewa dat ik te laat ben want ik moet om vijf uur beginnen. Gelukkig ben ik al in Amsterdam en ik loop al richting het werk,daar aangekomen was ik verbaasd dat dat er echt stond ik zag ook mijn andere collega’s erop staan Gieta en Emel gelijk hun ook gebeld,beide namen niet op. Alles op de afdeling neergezet en toch nog een keer kijken,bleek het de planning van week 52 te zijn en Gieta vakantie heeft en niet deze week werkt. Opgelucht ben ik lekker al bezig en wissel met mijn andere twee collega’s ga de wandborden er ingooien. Nu mijn laatste pauze nemen in het oude jaar met twee croissantjes.Eindelijk naar huis hartstikke druk geweest en heb geen voeten meer gelukkig blijven we zoals ieder jaar lekker thuis kijken hoeveel de buren de lucht in schieten. Thuis aangekomen wil eigenlijk even wat slapen maar door de knallen val ik niet in slaap dus dan maar samen een film kijken maar eerst gaan we iets eten bij AH hadden ze van kwekkerboom ovensnacks in de aanbieding en dat besluiten we eerst te gaan nuttigen. Ze smaken verrukkelijk er zitten twaalf stuks in en het zijn bitterballen,kipnuggets en kaashapjes. Later op de avond gevulde rollade met aardappelkroketjes gegeten en even groenten erbij.Bij de thee een appelbeignet en Marco had koffie met een appelflap want door de drukte had geen tijd om oliebollen te bakken🤣🤣🤣. Ik ben geen keukenprinses dus ik heb nog nooit in mijn leven oliebollen gemaakt.

Dat mis ik wel vroeger bij mij ouders thuis was het huis vol ooms,tantes,neven en nichten kwamen op bezoek. Mijn vader maakte konijn klaar en mijn moeder had een Indische rijsttafel gemaakt samen eten en rond de klok twaalf kwamen de oliebollen en Indische lekkernij de jongens gingen naar buiten om vuurwerk af te steken.

Nu zitten we beide lekker binnen en ik ren van voor naar achter om mooie foto’s en te filmen. Vorig jaar had ik een buurman die zijn vuurwerk herkende het graag wilde hebben.Wij drinken geen alcohol dus we nemen Party bubbels om het nieuwe jaar in te luiden.

Het wordt nu wel af tellen.[wpvideo 2AxVS2XF ]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *