Druilig weekend🌧🌧

geplaatst in: verhalen | 0

Gelukkig hoeven we niet erop uit te trekken boodschappen al binnen kunnen lekker thuis op de bank hangen en films kijken die we hebben opgenomen kijken.Mijn man die ligt lekker relaxt in zijn hoekje op zijn mobiel en ik in de mijne.Lekker zo heerlijk met de radio aan na genieten van ons ontbijt.

Gisteren heeft het zo gestormd dat de tuin stoelen zo omgewaaid zijn en de groene bak ook,maar wij zitten heerlijk binnen en doen lekker waar we zin in hebben.Nog geen tijd gehad om iets aan de tuin gedaan en zal voorlopig ook niet gebeuren we zijn al lekker in de relaxt mood niks moet alles mag.

Weet dat toen ik kind was vond ik het vreselijk dat ik niet buiten kon spelen lekker ravotten nou wil ik niet buiten spelen maar er op uit trekken dat wel,maar het is niet uitnodigend om dat te doen.Wens iedereen een super fijn weekend

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *