Eerste dag werken😊😊

geplaatst in: verhalen | 0

Na 12 dagen lekker vrij te zijn geweest en heerlijk gerelaxt te hebben moesten gisteren weer werken heb het wel gemist. Voor het eerst in mijn leven in de avond naar het werk gegaan moest om zeven beginnen was lekker op tijd en zag al een boel vrachtwagens staan die kwamen om te lossen en er stonden een man of zeven buiten om alles in goede banen te leiden. Iedereen een goede avond gewenst liep ik naar binnen om mij te melden dat ik aanwezig was en liet naar binnen om mijn jas op te hangen zodat ik kon beginnen.

Toen ik klapdeuren ging had ik het gevoel van blijdschap en het weer thuiskomen op eigen honk. Hier moest ik mij ook melden zodat ze je naar het pad konden verwijzen ik moest naar het pad tijdschriften,wonen&koken. Daar aangekomen was er geen padhoofd die mij ging vertellen waar ik aan moest beginnen kwam weer op het eerste punt en daar stond mijn padhoofd toen liepen we samen terug.Kreeg een mooie naambadge aangereikt die ik op mijn kleding kon plakken en nu beginnen alles uitpakken en vullen op zijn plek. Het was een gezoek maar na een uur of twee hebben we aardig wat werk geleverd en zag het er weer vanouds uit.

Tot een uurtje of elf gewerkt en toen mij afgemeld en toen ben ik naar mijn auto gelopen wat is het koud zeg je merk echt dat het winter is hoor,gelukkig hoef ik niet naar huis te rijden kon bij Marie gaan slapen omdat ik de volgende dag vroeg moest werken,bij Marie aangekomen mijn schat gebeld dat ik al aangekomen was bij Marie en Marco welterusten gewenst en nog even gepraat en mij gewassen en mijn pyjama aangedaan😜😜en lekker gaan slapen.

Zondagochtend ging mijn wekker om kwart over zeven en ik dacht zachtjes doen want Marie en Robin slapen nog maar toen ik de slaapkamer uitkwam hoorde ik Marie al onder de douche staan en de waterkoker al koken dus zij was ook al wakker.

Om half negen zijn we deur uit gegaan wat een lekker gevoel is dat hoor zo dichtbij wonen bij het werk. Ook vandaag moesten we ons aanmelden en nu moesten we even wachten waar onze leiding was. Negen uur konden we gelijk aan de slag op onze eigen afdeling alles moet hier ook gevuld worden,zav,verpakkingsmateriaal en alles moest eerst schoongemaakt worden.

Het zav was niet veel dus we waren sneller klaar dus we gingen bij de vleeswaren helpen met schoonmaken en daarna deden we de broodafdeling. We hebben even door de winkel gelopen om te zien hoe mooi hij is geworden en foto’s gemaakt van de padden die ik geholpen heb.

Toen zijn we pauze gaan nemen naar de bouwkeet gegaan om een broodje te halen en ze hadden ook lekkere warme tomatensoep en toen terug gelopen om in de kantine op tepeuzelenNee ik had geen twee broodjes genomen het witte puntje is van Marie hoor😂😂. Na het eten waren we wat opgewarmd dus nu snel weer aan de slag het verpakkingsmateriaal is ook nu binnen dus die kunnen we gelijk opbergen. Eerst alles schoonmaken maar kijken of we warm water kunnen scoren. Doordat het zo leuk is om alles weer in te delen en weer schoon te hebben gaat de tijd wel erg snel we moeten nog gaan lunchen snel weer naar de bouwkeet om te lunchen.Lekker een broodje grillworst en een andere collega Emel had lekker zuur gemaakt,peper en een augurk heb ik er nog tussen gestopt en heerlijk gegeten. Nog anderhalf uur aan de slag en dan naar mijn schat toe heb hem wel gemist hoor. Nog een paar dagen en dan hebben de grand opening nou ben benieuwd wat ons klanten vinden van onze nieuwe verbouwde winkel.

Geef een reactie