Eindelijk😊😊

geplaatst in: verhalen | 0

Iedere keer zie ik een roodborstje in de tuin maar als ik mijn camera in de hand heb,is hij verdwenen. En de hele tijd in de keuken zitten is ook ongezellig voor Marco dus ik besloot mijn camera in de keuken te laten en als ik iets moest pakken of ging doen in de keuken was mijn camera in buurt.

Ik heb wel andere vogels kunnen vast leggen alleen een soort vogel weet ik niet hoe hij heet,misschien onder mijn lezers die hem kan benoemen zodat ik weet wat voor soort vogel het is.Hier zie je hem/haar of zijn het twee verschillend hoor het graag ben benieuwd.

Maar ik wilde dus een roodborstje fotografen en nu kreeg ik een mooie kans.Super blij dat hij lang bleef rondhangen in de tuin.

Andere vogels in de tuin:En natuurlijk waar vogels zijn katten ook hier zet ik op een foto voor de kattenliefhebbers.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *