Er is één jarig …….🎊 🥳 🎉

geplaatst in: verhalen | 1

Gefeliciteerd voor mezelf mag vandaag 54 kaarsjes uitblazen en dan een wens doen. Dat was als kind altijd en dan wenste ik altijd dat ik een mooie fiets kreeg,op voetbal mocht,en hele lieve ouders. Een fiets kreeg na mijn oudere broers daar niet meer op te fietsen,op voetbal was uit den boze,en mijn ouders waren eenmaal heel streng dus dat moet ik voor lief nemen.

Toen we in Bali waren om mijn 50 ste verjaardag te vieren wenste ik dat ik gelukkig en heel oud met Marco wil worden. Die wens is voor het grootste moment uitgekomen ben heel gelukkig met Marco. En heb bijna alles wat mijn hartje begeerd de liefde van mijn leven,een gezellig huis waar mijn hartje heel gelukkig klopt,hele lieve vrienden en blaak van een goede gezondheid.

Eén uit mijn kindeertijd volgens werd ik hier drie het kleine meisje heel erg verlegen met haar bolle toet en der lange staartjes.

Van lang haar naar kort haar deze is gemaakt bij de pasar malam in Rijswijk. Al verlegen af hier meer een brutaaltje oudere dame maar ben zo trots op mezelf.

Mijn verrassingstaart geregeld door de liefst man in mijn leven op mijn 50 ste verjaardag. Mooiste herinneringen ook gemaakt in 2007. Zo verliefd op jou Marco❤️❤️.

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *