Even bijkomen🤪

geplaatst in: verhalen | 0

Gisteren had ik aangeven dat ik best heel moe ben en ik na het vroeg werken vanaf de eerste corona intelligente lockdown en ik had aangegeven dat ik een lang weekend ook goed vond.

Thuis aangekomen hadden vroeg gegeten wat voor ons normaal is ivm dat ik zo vroeg opsta en natuurlijk vroeg mijn bed inga.

Kon Marco lekker verrassen met wat lekkers ik van een collega (Gieta) heb gekregen maar had voor Moederdag ook nog gebak liggen dus die moest eerst op.

Aardbeienvlaai

Toen ging mijn mobiel af en zag dat het mijn bedrijfsleider was die mij vroeg: “hoe gaat het met jou Esther“,waarop ik antwoordde:”ik ben echt ontzettend moe”. Altijd zegt hij dan:”je lijkt wel een oma Esther”. Dan zeg ik altijd:”ben jij dan vroeg en doe mij werk”. Hij antwoordde:”kan jou werk wel doen maar kan niet echt vroeg opstaan. Toen kwam de werkelijke reden waarom hij mij belde ik mocht de rest van de week vrij nemen en lekker uitrusten. Ik bedankte hem hier voor en ben er superblij mee nu kan even mijn batterij opladen en volgende week er weer tegen aan.

Nogmaals bedankt Moes hier voor ben er echt aan toe.

Maar terugkomend op mijn lekkers

Bara’s
Dank je wel Gieta

Ondanks ik vrij ben lag rond tien uur in mijn bedje en zoals ik altijd aangeef was ik rond half zeven wakker en heb mij heerlijk verwend met een heerlijk ontbijtje.

#Stayhome#

Ga heerlijk genieten van niks moeten maar lekker genieten van alles mogen😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *