Moeilijk moment

geplaatst in: verhalen | 1

Op 15 maart 2021 werden we in de middag gebeld door Gerda die maakte in het verleden schoon bij mijn schoonouders maar door wat gezondheidsklachten kon Gerda het steeds wat minder en toen de corona in maart 2020 aan kwam waaien is Gerda er mee gestopt. Maar terug komend op het telefoontje van haar kregen we te horen dat mijn schoonvader op die bewuste maandag rond kwart voor vier heen is gegaan. Zij was in shock en daardoor was ik ook in shock want ondanks de meningsverschillen die er de afgelopen anderhalf jaar heeft gespeeld zo mijn schoonmoeder ons toch wel op de hoogte kunnen stellen.

Mijn schoonvader leerde ik drie en half jaar geleden kennen,dat kwam omdat Marco eigenlijk nooit contact had en ik erg op familiebanden gehecht ben dus de eerste kennismaken verliep wat stroef maar ik had vrij snel een goede band met mijn schoonvader gekregen. Met mijn schoonmoeder minder weet ook niet waarom maar dat was gewoon zo.

De lieve man was best bezorgt over mij vond dat ik zo vroeg op moest staan en zo hard werkte dat hij het belangrijk vond dat ik een goede auto moest aanschaffen zodoende kreeg ik op mijn verjaardag geld om een mooie en goede auto te kopen.

Altijd was mijn schoonvader benieuwd hoe het op het werk ging en dan zaten we uren aan de telefoon we maakte wat grapjes en het waren gezellige gesprekken toen hij de diagnose kreeg dat hij prostaat kanker had en dat het door zijn hele lichaam zat kon je weten dat het snel op zijn eind kwam.

Door zijn vrouw werd de band verbroken waar ik het toch heel moeite mee had hoopte op een verzoening omdat we via Gerda hoorde dat het steeds minder goed met hem ging kreeg hij ook nog corona en op het laatst een blaasontsteking en toen kwam het bericht hard binnen.

Geen afscheid kunnen nemen,geen laatste eer kunnen bewijzen aan zijn graf,maar stilletjes diep in mijn hart weet ik dat hij echt om mij gaf en ik om hem. Lieve pa(Aad Zevenbergen)rust in vrede

Liefst Esther(je schoondochter).💋

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *