Fijne eerste Paasdag 🐣

geplaatst in: verhalen | 0

Zaterdagmiddag zaten we heerlijk in de tuin met ons vriendinnetje en het was super weer,toch dachten we pas op het laatste eraan we hadden net zo goed naar de Vlietlanden kunnen gaan.

Maar dat gaan we met eerste paasdag denk ik nu wel doen heb al kippenpootjes gebakken en we hebben al onze flesjes al gevuld en alles is al dagen geleden ingepakt. We hebben bolletjes al ingeslagen dan wordt er weer gekokkereld op ons kookstel.

Zondagmorgen bij Pasen horen eieren dus dat is klaar,kiwi in stukjes gesneden nu Marco wakker maken en dan zien hoe laat we vertrekken op Facebook zie je mooiste vrolijk Pasen gif-plaatjes voor bij komen.

Het zonnetje schijnt al,de achterdeuren heb ik open gezet,maar het is nog zo fris volgens de weerapp van mijn iPhone wordt het rond de 14- tot 16- graden misschien is dat net genoeg om opgewarmd te worden.

Auto is volgeladen,mijn auto zo op de oprit zetten en dan kunnen we vertrekken, benieuwd wie we aantreffen,vele gaan denk ik op familiebezoek hopelijk is het water ook al opgewarmd met de vele warme dagen, misschien waag ik een duik/plons erin you never no with me🤣🤣🤣.

Wie ligt er daar helemaal alleen is dat een bekende,ja hoor het is ons vriendinnetje die op ons wacht snel het scherm geplaatst en liggend uit de zon.

Het is niet druk maar wel heel lekker weer om de zon op je blote huid te voelen,heb weer wat leesvoer mee denk dat ik het op het einde van het seizoen wel uit heb🤣🤣.

Marco mijn voeten gevijld en ik heb zoals altijd heerlijk geslapen en nu rustig wakker worden tot mijn verbazing is het al vijf uur dan is het etenstijd dus wat eten we nou hier de foto’s.

Ons schermpje houdt de waai goed tegen en zoals het er nu uitziet zijn we nog lang niet van plan om op huis te gaan. Maar ons eerste dag op de Vlietland is een feit en dat uitgerekend op eerste paasdag 17 april 2022.

Geniet nog van jullie avond,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *