Gezellig gourmetten🍽

geplaatst in: verhalen | 0

Gezellig met Dennis en Tineke voor zaterdag een afspraak gemaakt om bij ons te gourmetten en voordat ze aankwamen hebben eerst het huis schoon gemaakt en nog heerlijk een uurtje in bad gelegen en rond drie waren ze hier.

Het was zacht najaarsweer en mijn werkkleding in het zonnetje laten drogen. Emmy is echt groot geworden en het is echt een poepie hoor.

Emmy is echt gek op de mannen,houdt ze aldoor in de gaten.Hier wat foto’s van haar.

Tineke had een pop meegenomen waar ze mee kon spelen,maar dat vond ze raar hij rook naar haar,maar hoe kan het hier bij deze vreemde mensen in huis zijn. Het was de eerste keer dat Emmy bij ons in huis was dus elke hoek werd besnuffeld en alles moest verkend worden en toen Dennis en Tineke bleven zitten was het voor Emmy oké.

Alles staat klaar we kunnen aan tafel Tineke heeft het vlees mooi gesneden en in een schaal gezet,ook heeft Tineke de sauzen gemaakt en Marco heeft de kruidenboter gedaan en ik heb de stokbrood afgebakken.

We hebben heerlijk gegourmet dank je wel Dennis en Tineke voor de gezelligheid. We zijn aardig verwend door jullie love you both💋💋

Dennis via een reface app met een foto van mijn gezicht een video gemaakt.

Vond ze we heel leuk geworden hopelijk kan het wel afgespeeld worden,rond half tien gingen Dennis en Tineke naar huis en kreeg Emmy haar jasje aan zo schattig.

Zeg nou zelf is het niet een lieverd.

Fijne zondag,stay strong,stay safe😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *