Gordijnen zijn nu af๐Ÿ˜…๐Ÿ˜…

geplaatst in: verhalen | 0

Alle gordijnen hangen al dat was een hele klus oude gordijnen eraf,roedes eraf,ringen van roedes halen,beugels van muur schroeven,haken uit de oude gordijnen halen, nieuwe haken in de nieuwe gordijnen, ramen lappen. Beugels,haken en ringen laten weken in een sopje van dasty.

Na alles schoon gemaakt te hebben en gedroogd weer alles terug gehangen met de nieuwe gordijnen,maar we wilde het mooi afgewerkt worden met een gordijnband. We wilde zilvergrijs licht of donker was geen probleem maar waar vind mooi en leuk band we zochten bij AliExpress en Wish maar toen hadden we een lint bij mij verjaardagsbloemen die deden we erom en daar waren we te vrede over.

De kleur was goed en het stond echt heel mooi erom heen maar ik dacht het was bijna kerst en dan hebben ze ook linten je je cadeau mee te versieren dus ik naar de Action en zocht en vond een rol en dacht die neem ik mee voor dieโ‚ฌ0,80 cent laat ik hem niet liggen. Met twee oude ringetjes en een strik uitgeprobeerd was wel leuk,maar niet naar onze zin toch maar verder kijken.

Dan waren de ringetjes vastgeniet zo zag het er ongeveer uit,Marco zocht op het internet naar oud-goud ringen en kwam op de site van Sayila en belde hun op voor wat meer info en toen we tevreden waren over de maat en prijs gelijk besteld,moesten er 10 stuks hebben met het aanmelden voor een nieuwsbrief kreeg nog 5%korting alles afgerekend en nou wachten wanneer ze binnen komen.

Zaterdagmiddag waren ze binnen gekomen en gelijk uit de verpakking gehaald.

De eerste gedaan maar wat een priegel werk zeg gaatje is heel klein en lint is wat te breed maar met veel moeite gelukt

Nu aan elkaar strikken en maar hopen dat het goed blijft.

Marco hangt ze we hebben 4 wat groter en 6 van dit formaat na een tijdje had ik het door hoe je het makkelijk erdoor kreeg nu zijn ze klaar en ze hangen zal er even een foto van laten zien.

Nu hangt alles naar tevredenheid we blij dat we toch meer tijd namen om gordijnhanger te bestellen en het heeft ons niet echt veel gekost deze waren โ‚ฌ1,75 per stuk gekost dat is al met 5% korting eraf.

Voorlopig zijn we binnen klaar zoals wij dat wilde hebben weer iets van onze do-lijst afgevinkt. Wat wordt volgende klus๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜‰

Marco verzint steeds weer iets apart kom je thuis heeft hij de vitrage zo leuk gedaan let op de foto niet op de tuin.

dag-bewegende-animatie-0112

Fijne woensdag๐Ÿ˜˜

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *