In zonnetje zetten☀️☀️

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag weer een dagje gewerkt en dan gaan we bijna open en dan kunnen we onze klanten weer verwelkomen in ons vernieuwde winkelMaar ondanks we aan het werk zijn wil ik toch wat mensen in het zonnetje zetten die toch voor mij en alle andere collega’s klaar staan. Zij verzorgen iedere dag ons koffie en thee en doordat het koud kunnen we ook een lekker kopje soep krijgen.Vandaag heb ik kunnen eten tijdens mijn eerste pauze een broodje met zalmsalade,een warme kop linzensoep en rijst op z’n Turks gemaakt het was echt super lekker.

Met de lunch had ik ook een broodje zalmsalade,tomatensoep dat was ook super lekker en met deze kou is het zo goed geregeldDaarom wil ik de dames die ondanks het zo koud is daar in de keet toch even heel erg bedanken voor hun inzet voor ons. Misschien vergeet ik er een paar maar sorry daarvoor Emel,Dilek,Jany en Fanny dank jullie wel voor de lekkers die jullie dag in voor ons hebben gemaakt.

😘😘😘😘love you all

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *