Kan wel janken😭😭

geplaatst in: verhalen | 0

Einde van mijn werkweek en dan is het superdruk op de weg. Ik kom aan rijden en dacht is er aan de hand,maar ik denk dat de Leimuiderbrug net open is geweest en op het nieuws hoorde ik dat er aan de weg gewerkt op de A4 richting Den-haag/Rotterdam.

Steeds schuif je denk ik net drie auto’s op en ik sta er al een kwartier en toen ik eindelijk mocht en kon optrekken krijg ik een klap van achteren mijn bril valt tegen mijn stuur aan van schrik zet ik mijn auto op de parkeerstand en mijn alarmlichten aan en spring uit mijn auto. De bestuurster van de auto van achter mij doet het zelfde en we bekijken waar we schade hebben.

We besluiten naar de zijkant te gaan even op de lijnbus baan ook daar is het te gevaarlijk dus de vrouwelijke bestuurster stelt voor om bij Roelofarendsveen af te staan en daar een veilige plek te zoeken. Over de busbaan en dan op de rechterstrook om rechts af te gaan.

Daar staan we elkaar auto te inspecteren maar ik zie niet veel,haar man wordt gebeld en met hem wissel ik mijn gegevens en we spreken af om het door mijn man hem te laten af te handelen en niet eens nadenkend dat we een schadeformulier moeten invullen ben echt een leek in dit soort dingen.

Thuis aangekomen inspecteer Marco de auto en dan ziet hij toch wat schade daar maak ik foto’s van en app het aan de bestuursters man en dan neemt Marco telefonisch contact met hem op.

Afgesproken om vrijdagochtend half tien de schadeformulier in te vullen maar heb gelijk daarna meteen hoofdpijn en voel mij echt verdrietig maar Marco de lieverd zegt je kan er niks tegen doen maar toch ik voel mij echt ziek ervan en stom dat ik niet eens weet om zo’n formulier in te vullen,vrijdag kijken we verder,

Liefst Esther 😘

Ps ik heb wel een schadeformulier in de auto zitten hoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *