Lekker dan😜😜

geplaatst in: verhalen | 2

Ik wens iedereen fijne kerstdag toe.

Maandagmiddag kom ik thuis en mijn manlief kwam mij tegemoet met de mededeling dat de wc aan het lekken was. Lekker zo’n binnenkomer aangezien hij niet handig is los ik alle klusjes op zover ik het kan.

Ik keek ernaar en dacht hoofdkraan dicht draaien en dan alles eerst droog maken. Oude handdoeken op het water gegooid en nu de kraan van wc dichtdraaien en hoofdkraan weer openen anders kunnen we geen water krijgen.

Op YouTube gezocht hoe je een vlotter kan vervangen en dan kijken of er met de kerstdagen een doe het zelf zaak open is. Geweldig karwei is woensdag open dus eerst de schade bekijken.Het rubbertje en schroefdop zijn kapot,dus die moeten vervangen worden ben blij met twee wc’s in huis anders moest de grote boodschap in de tuin.

Woensdagochtend eerst lekker gelegen in bad en dan rustig ontbijten samen en dan ga ik het spul kopen. Hadden ze geen schroefdop in de maat die ik nodig heb schaf gewoon een hele nieuwe vlotter aan.

Binnen tien minuten was het gepiept mijn kerel mag blij zijn met zo’n handige vrouw. Of ik ook even de batterij van zijn autosleutel kan vervangen,ook in een handomdraai gedaan.

Mijn man heeft zijn eigen klusvrouw in huis🀣🀣🀣🀣

https://youtu.be/acHDjWRbcOk

2 reacties

    • ellymay47

      Dank je wel maar vaak komt het omdat ik er geduld voor heb en gelukkig kan je veel vinden op het internet voor je handen vol met geld uit moet geven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *