Let op‼️‼️

geplaatst in: verhalen | 0

Per 2 september gaan we de slagbomen sluiten van de garage en dan is het de eerste twee uur gratis en de uren daarna kosten €1,50 dan wordt hopelijk de garage weer wat leger zodat onze klanten normaal van de garage gebruik kunnen maken.

Gelukkig krijgen wij wel de gelegenheid om dicht bij te kunnen parkeren maar voor het ingesteld werd was ik donderdagochtend verrast dat de slagboom gesloten bleef en ik dus een plekje in de buurt moest zoeken.

Rond zeven uur was het euvel verholpen en konden ook de klanten gewoon naar binnen. Zal voor de buurtbewoners wel even wennen zijn dag en nacht beschut kunnen staan,maar voor ons personeel wel heel erg fijn om niet elke verdieping af te gaan om een plekje te bemachtigen.

Gelukkig hebben ze een pasjes systeem waar ik gisteren mijn pas in ontvangst kon nemen en daar ben ik ontzettend blij mee niet meer je kaartje af laten stempelen om er uit te kunnen rijden.

Ik werd geregistreerd in een map met kaart nummer zo kunnen ze denk ik bijhouden wie er gebruik maakt van de garage heel slim hoor nou maandag benieuwd hoe leeg het er dan is.

Maar eerst lekker weekend vieren en niet te vergeten onze lekkerbekken van Abram te halen die wij ontzettend hebben gemist,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *