Loempia’s van Marie

geplaatst in: verhalen | 0

Afgelopen donderdag lag er weer een pakje met mijn naam in de koeling bij de deli-afdeling dus toen ik naar huis ging had ik er nog aan gedacht om ze mee te nemen.

Marie had gezegd om een krokante korst te krijgen moest ik een ei klutsen en erover smeren,en ik luister altijd heel goed naar tips dat ik ontvangen.

Zondagmiddag een pan met olie op het vuur en volgens Marco met de deksel erop dan verwarmd het sneller. Toen ik zag dat de olie warm was,een ei gebroken en geklust en op de loempia’s gesmeerd per twee gebakken en inderdaad het kreeg een krokante korst. Ieder een gegeten beide snijden we overdwars door Marco doet er ketjap op en ik sambal-ketchup lekker pittig.

Na de eerste loempia hebben we de tweede ook maar gebakken en opgegeten het restje geklust ei heb ik opgebakken en verdeeld op onze borden dus dat was ons heerlijke avondeten dankzij mijn AH-Bessie Marie.

Dank je wel lieve schat,jij verwend ons beide heel erg met jou lekkernij,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie