Mama wat mis ik jou❤️❤️

geplaatst in: verhalen | 0

Wat vliegt de tijd 19 oktober 1931 ben jij geboren en dan zou je nu 91 jaar geworden zijn als ik een wens mocht doen zou ik jou nog een keer willen knuffelen,je geur op willen snuiven,je willen kussen en je heel erg verwennen.

Wat mis ik jou mama ik kan iedereen aanraden om je moeder op een heel hoog voetstuk te plaatsen dat zou ik zeker gedaan hebben als je nog leefde.

Maar aan de andere kant met alle kwaaltjes die jij had wil ik je ook de pijn niet gunnen en hoe jij de familie bij een hield weet zeker hoeveel pijn het jou doet dat wij zo uit elkaar verwijderd zijn.

Mijn moeder,de rots in de branding, Nu met zoveel verandering. Denk niet dat jij daar mee kon omgaan, Daar zou jou harder steeds sneller gaan slaan. Een kus op je linkerwang,een op je rechterwang, Zingen wij jou happy birthday gezang. Een kus op je voorhoofd,een kus op je kin, Maken wij het naar jou zin.

Jij zal ik mijn gedachten zijn op 19 oktober en dan zal luid vertellen dat mijn lieve moeder jarig is en hier zal ik op jou verjaardag gaan proosten niet met alcohol maar net als wat jij altijd dronk een lekker grote kop met thee.

Er zal op mijn tafel een mooie bos bloemen gaan schitteren want dat is wat jij altijd van ons wou en lieve mama hopelijk geven ze in de hemel een mooie verjaardagsfeest voor jou met taart,bloemen en lekker eten ik hou heel veel van jou wel uit het oog,maar nooit uit mijn hart.

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *