Marie wat verwen je ons❤️

geplaatst in: verhalen | 2

Komt mijn AH Bessie met een plastic tas naar de afdeling en zegt door een van de buz-bakken:”goedemorgen,lieve ik zet deze even in de koeling bij de Deli neer”. Heeft ze eten voor ons meegebracht om vanavond van te smullen. Altijd als mijn AH Bessie wat meeneemt dan kunnen we er vanuit gaan dat we ons buikje vol eten,want haar kookgerei is altijd heerlijk.

Ik app Marco onthou dat ik het eten van Marie meeneem als ik je aan de lijn heb,gelukkig had ik het zelf onthouden anders moeten we kijken wat we eten. Maar omdat ik weet wat ze gemaakt heeft loopt het water al uit de mond en natuurlijk zijn jullie ook nieuwsgierig nou ze zei:”ik heb nasi gemaakt met uit gepluisde kip en ei dat ik een smalle reepjes heb gesneden en ik heb zuur gemaakt van tomaat en komkommer erbij gedaan en als finish intacts zit er ook Bojo erbij”.

Ik zit al te watertanden maar moet wachten tot ik thuis ben want het is ons avondeten maar thuis aangekomen is het aaaaanvallen. Marco belt Marie op om haar te bedanken voor de lekkernij dat ze gestuurd heeft wat heb ik een lief AH Bessie/collega/vriendin. Ik zelf kan wel eten maken maar haar eten is heel verrukkelijk en wij zijn haar heel dankbaar dat ze soms zo lief is dat ik geregeld niet hoef te koken.

Marie niet verlegen worden hoor🤣🤣🤣. Maar wij willen jou heel erg bedanken voor al het lekkers wat je voor ons maakt dank je wel schat,we houden van jou en natuurlijk van jou klein/grote man Robin ❤️❤️❤️,

Liefst Esther 😘

Share this content:

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *