Moederdag🌼🌸🌺❤️

geplaatst in: verhalen | 0

Lieve mama,

Nu realiseer ik mij hoe het voor U geweest moest zijn met vijf zonen en twee dochters allemaal verschillende karakters en behoeftes. Ik heb echt heel veel respect voor U liefde,geduld en zorg die U ons gaf.

Vandaag vieren we Moederdag en vaak is het zo dat je even bij moeders komt om haar te tonen hoeveel je haar respecteert alleen bij jou kan ik alleen maar aan je graf staan en het een beetje mooi en gezellig bloemetje zetten,maar dat is niet waar ik behoefte aan heb ik zou nog een keer aan je haar willen reuken,je twee dikke zoenen op beide wangen geven,je hand langs mijn gezicht willen voelen en je liefelijke stem willen horen,maar dat kan niet meer.

Dit jaar zet ik geen bloemetje in huis want vind het zo’n rot jaar met het hele corona virus maar ik mis jou wel heel erg mama.

Met Moederdag heb ik niet alleen moeite om jou niet om mij heen te hebben maar om mijn beide kinderen even een dikke knuffel te geven.

Zefanja,Ik en Robby

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *